(Android) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight קודים משאב בלתי מוגבל
Mar 5, 2022 16:12:46 GMT -4
Post by inafgesmiver on Mar 5, 2022 16:12:46 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים משאב בלתי מוגבל ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Fight with game xenoverse budokai 2 fusion such as Goku, Vegeta, SSJ3 SSJ4... ... the super shadow blue vegetas now is time for dragon fighter z hit, bit,
איזשא
משחק ממש כיף
אני אוהב שיש להם התקפות אמיתיות. אבל המשחק צריך קצת עזרה, כמו שם האנשים נכון להוסיף עוד התקפות אנשים טובים יותר ועוד אנשים. הוסף גם אפקטים נוספים, ויאללה brolin geta gom kelifa fieza pico כזה מבאס. כמו שאתם בטח יודעים מה הם שמות הראל אז תן להם נכון כמו geta ultra 😒 כמו do Vageta ultra ego. והעלילה מוזרה ואפשר לפחות לקבל פרס על הסוף. תוציא גם את נארוטו כי זה על DBZ. זה 3 בשבילי. רק צריך עזרה
יש כמו תקלה כזו שכמו שיש לה פשוט אתה עומד שם כאילו אתה לוחץ על הכפתור ואז כמוך אתה אוהב שאתה לוחץ על הכפתור זה פשוט לא נותן לך לתקוף את האויב שלך חוץ מזה שאני אוהב את המשחק.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Экшен npai
אני רוצה להגיד שהמשחק הזה הוא המשחק הכי טוב ששיחקתי עד עכשיו ומומלץ לכל אחד אני מתכוון פשוט לנסות את זה אבל הבעיה היא מתישהו כשאני לוחץ על כפתור המגן/חסימה אני לא עובד ויש לי הפסיד חצי מהמשחקים שלי ככה וזה מעצבן מספיק כדי לבטל 2 כוכבים מתוך 5 כוכבים אבל אני בסדר
המשחק הזה מעולה!! הפקדים, המשחק ודברים אחרים. אבל לדעתי, אני יודע שיהיה קשה להחזיק קול משלהם לכל דמות, אז אני מציע שתסיר את קול הגוקו. אני לא שונא או משהו אבל לכל דמות יש את אותו קול גוקו וזה קצת מוזר לפעמים אז אני חושב שאף קול לכל דמות לא יהיה טוב יותר. אבל חוץ מזה, זה אחד המשחקים הלא מקוונים הטובים ביותר עבורי
המשחק הזה מדהים לחלוטין... רק הפרסומות יכולות להיות קצת מעצבנות. אבל כל השאר נהדר. כולכם צריכים להוסיף עוד תכונות וכישורי קומבט לכל דמות, ורקעים נוספים כשאתם נלחמים. אני אוהב את הפקדים והגרפיקה ולמשחק הזה יש כל כך הרבה פוטנציאל להפוך לאחד המשחקים הכי טובים שיש. אה גם זה קצת מעצבן שהשמות של הדמויות של דרגון בול ונארוטו השתנו אבל מה... לא משפיע על המשחקיות
ארכיון קטגוריות: אפליקציות / ROM - News by Xiaomi Miui Hellas
זהו משחק מחריד שאין לו שום משמעות וילד בן 5 יכול לחשוב על משחקים טובים יותר. אַשׁפָּה. יש כל כך הרבה פרסומות בגלל המפתחים האלה, כמו לאחר מרווח של 20 שניות, הוספה נוספת ואז שוב.
משחק טוב מאוד אבל אני מציע להוסיף התאמות מקוונות פרטיות מותאמות אישית ועוד דמויות שניתן לזכות בהן במכונת הספין
המכניקה מבוססת וזהה לכל דמות. השתעמם מהר.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Veiksmas pqp
למשחק יש את הגרפיקה הריאליסטית הטובה ביותר אבל בבקשה
זה משחק בסדר. אבל זה מאוד קשה להביס את Andread 18 עם Super Saiyan 2.i צריך משהו חזק יותר.
ראשית למשחק הזה יש את אותו צליל לכל הדמויות.כולם נשמעים כמו גוקו כשחובטים. שנית המשחק הזה נותן לך מודעות קבועות. המשחק עצמו קל והאפקטים מגניבים אבל המשחק די חשוף. אתה יכול פשוט לשלוח דואר זבל בכפתור האגרוף ותסיים עם הקרב. הסיבה היחידה שמישהו ישתמש באולטימטיבי היא אם הוא רוצה לראות את משחק האנימציה האולטימטיבי (שאורכו כ-3 שניות). כמה דמויות חסומות מאחורי חומת תשלום וזה מבאס.
המשחק הזה לא כל כך מעולה כל הסקינים הטובים שצריך לקנות ואף אחד משמות הדמויות לא מאוית נכון ולפעמים הכתוביות לא מאויתות נכון.
אני לא אוהב את המשחק הזה 👎כי תלוי בשמות או באיות והרקע לא זהה ב-DBZ בבקשה המפתח עדכן את הרקע ושם הדמויות ונארוטו נמצא במשחק בבקשה הסר את כל הדמויות של נארוטו במשחק אז רק דמויות DBZ ואני רוצה רק קטע קטע במשחק בדיוק כמו ממשחקים ודמויות אחרות הם כעת סטיקמנים
משחק טוב מאוד, דמויות וכישורים מגניבים, הקמפיין נחמד וארוך, אבל ניתן לביצוע כולו תוך פחות משעה וחצי. לא לגמרי בטוח איך הפיזיקה של הפסקת המגן עובדת אבל חוץ מזה, אוהבת את המשחק
המשחק הזה הוא משחק מדהים! הקונספט שלו נחמד, יש לו אפילו הרבה דמויות אנימה שאני אישית אוהב. יש לזה רמות שונות. הרמות נעשות קשות יותר אבל אתה מקבל יותר גיבורים שמקלים על זה. אין שום דבר רע במשחק הזה במקום שאתה צריך לעבוד קצת קשה כדי להשיג כסף ולקנות גיבור חדש. אני אישית אוהב את המשחק הזה!
המשחק נהדר, המגן הוא דרך לחימה הניתנת להגנה. הכוחות מדהימים אבל אני רוצה עוד כוחות אוקיי אתה יכול לעשות שדמויות משחק טובות שלי היא הדמות הטובה מכולן😉😐😃.
אתה צריך לשחק את זה במצב לא מקוון כי המודעות הולכות להרוס את השמחה שלך אחרי כל קרב אחרי. אבל זה משחק מעולה. פשוט שחק את זה במצב לא מקוון.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Acțiune kttc
אני אוהב את משחק הקרב הזה אבל יש בעיה אחת למשחק הזה אין מרובה משתתפים אם יש לו אני אתן לו 4 כוכבים
השמות לא נכונים וכשאתה קונה את דמות הבוס הדברים של atk והhp נמוכים וכשחוסמים יש סיכוי שהמגן יירד MID-FIGHT וכשנכנסתי לחשבון שלי הגיבור אל הקציר לא היה לא נעול בבקשה תקן את כל הבאגים האלה וזו הסיבה שאני נותן 4 כוכבים
הכי טוב עד היום
Bubble Shooter Alkalmi pam
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action jvf
גרפיקה טובה בבקשה להוסיף קצת מוזיקה במשחק וגם לתת לדמויות את סגנון הלחימה שלהן
משחק מהנה, אבל חלק מהפרסומות (במיוחד Word Cash) שוברות את המשחק וגורמות לי לאפס אותו. צריך תיקון.
אם אתה גננת שלא אוהב פרסומות אל תשחק במשחק הזה. כי אתה צריך לצפות בפרסומות כדי להתחיל את השלב הבא. המשחק טוב אבל פרסומות כל כך מטופשות שזה ישגע אותך
י החגחגלגלגלגלגלדלדלד
המשחק הזה הוא טוב אבל האם אתה יכול להוסיף עוד גיבורים כמו זינו ולהפוך את נארוטו לחזק יותר מסאסקה כי אני רק רוצה שתהפוך את נארוטו לחזק יותר מסאסקה ותוסיף עוד גיבורים כמו יקום איצ'יגו לופי ליקום ועוד יותר מהנה!
המשחק מדהים, הוא דומה לכדורי הדרקון והדמות כמעט אמיתית.
אממ אוקיי אז התחלתי לשחק אתמול כי השתעממתי, נהניתי מהמשחק אבל אז הבוקר אני אפילו לא יכול לפתוח את המשחק, רק מסך שחור ולא יכול לעשות שום פעולה, ניסיתי לפתוח אותו באינטרנט ולא מקוון אבל לא מצליח לא עובד, מקווה שזה יתוקן כי יש לי התקדמות רבה, לפחות תודיע לי מה לעשות כדי לתקן את זה. תודה
משחק מדהים, סגנונות לחימה נקודתיים הם מעולים. בסך הכל זה בדיוק מה שציפיתי מהמשחק.
אני אוהב את המשחק הזה מאוד. אבל זה יהיה הרבה יותר מגניב אם היה מרובה משתתפים כדי שאוכל לשחק עם החברים שלי. כמו תחרות אז חולה לדרג את המשחק הזה ב-4 כוכבים. אחזור ואדרג 5 כוכבים זה אם תעדכן אותו עם מרובה משתתפים. תודה לך על המשחק הזה. אני אוהב את זה
משחק פנטסטי! מושלם עבור אוהד דרגון בול. כמה בקשות/בעיות: 1. אנא הוסף רמות נוספות במצב הסיפור כדי שלא יגמר לנו המקור להשגת יהלומים. 2. יש באג שבגללו לפעמים אנחנו לא יכולים לפגוע ביריב שלנו. אנא תקן את זה. 3. טעויות דקדוק קטנות. ותנוח המשחק הזה פשוט פנטסטי! אני אוהב את זה. בקשה מיוחדת: האם אתה יכול להפוך את ה-AI לקצת יותר קשוחה?
טוב מאוד
זה משחק טוב לשחק אבל הספאם מעצבן. נסה לגרום ל-ki blast לזמן קירור של שתי שניות
המשחק קשה מדי ברגע שנלחמים בלבבות הוא מהיר מדי והחסימה אפילו לא עובדת חצי מהזמן גם אין טעם לשלם כסף אמיתי רק כדי להשיג כמה דמויות המשחק פעם היה כיף אבל זה נראה כאילו אפילו לא ידעת מה לעשות סמוך לסיום המשחק פעם אהבתי אותו אבל עכשיו אני לא יודע מה גרם לי להסיר את ההתקנה ואני שונא לעשות את זה כי המשחק היה כיף לעדכן את המשחק לשפר אותו אשחק את זה שוב