Post by inafgesmiver on Mar 5, 2022 16:09:43 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej złota ▞▞▞
▞▞▞ Castle Clash: Guild Royale 2022 version ▞▞▞
Słuchaj, kocham twoją grę, naprawdę kocham, ale szczerze mówiąc, to jest jak zobowiązanie graczy do zapłaty teraz. Na pierwszym miejscu jest to, co stało się z F2p, co stało się z graczami. Tak jak wcześniej, kiedy pamiętam, dosłownie dawaliście klejnoty graczom. Teraz gracze muszą czekać miesiącami i przegapić niezliczone wydarzenia tylko dlatego, że muszą oszczędzać. Nawet nie odpowiadasz często na recenzje, o co w tym chodzi.
Kozacko jest
W 2016 roku było znacznie lepiej, a teraz spróbuj nawet poprosić mnie o aktualizację tej gry, ale nie ma dostępnych aktualizacji w Google Play, naprawdę fajnie ...
Nie krytykuje. Po prostu nie dla mnie. Jak cos polecam król Avalon
Dzisiaj zrobiłem aktualizację, ale nie pozwalają mi grać, zawsze umieszczają aktualizację teraz, nawet jeśli to zrobiłem
😑.
Gdzie balans huh czemu 2 dzień grania i mam super duper legendarną postać
Dodano drogę do wielu bohaterów, dodano drogę do wielu trybów gry i dodano wiele sposobów na zarabianie jak największej ilości pieniędzy!
Castle Clash: Guild Royale रणनीति aiy
Za dużo pay2play Nie mogę tego znieść, ale ogólnie gra nie jest zła
Całkiem.
Bez poeniedzy nie będziesz nawet trzymać się średniakiem...
Gra nie jest prądem Polskim a ma około 8 lat
taka sobie
To niesamowita gra, bardzo fajnie wyglądający bohaterowie. Jedynym minusem jest to, że jest wielu graczy P2P
XD
Mój pełny, maksymalny dostęp właśnie zniknął, połączyłem go z Google Play, ale po prostu zniknął, jestem naprawdę wkurzony
Guwno nie gra podróba clasch od clasn
gdybym mógł napisać 0 statystyk, zrobiłbym to. wylogowałem się, ponieważ itemsbi nie były aktualizowane. kiedy ponownie się zalogowałem, ktoś ukradł moje konto i zmieniono zarówno hasło, jak i adres e-mail. nikt nie ma mojego e-maila, ciężko zarobionych rzeczy i innych dobrych rzeczy, za które zapłaciłem, a kiedy zapłaciłem za coś, zanim zostałem zhakowany, wydałem 20 dolarów na dwa 10 paczek i zabrało mi to pieniądze, ale nigdy nie dało mi moich rzeczy. a obsługa klienta jest byka. mówi, że jeszcze za nic nie zapłaciłem i mam. zła gra.
Powinienem być w stanie sprzedać niektóre z moich ulepszonych postaci, nieźle za gotówkę. Gram w tę grę od lat, dziękuję.
Nie ma co... Szczepić ryja p2w
Więc powiem tylko, że to jest zapłata, aby wygrać, z wyjątkiem tego, że można grać, aby wygrać, jeśli myślisz o tym jako o naprawdę długiej grze w afk. Wychodzę z gry na kilka miesięcy, a kiedy wrócę, 5000 klejnotów??? Skąd to pochodzi? Lol, więc tak, afk przez kilka miesięcy na raz i możesz się dobrze bawić.
Niezłe
Wow
Mech Arena: Robot Showdown پرتحرک lgkz
Płać, aby wygrać do końca. Jeśli chcesz ewoluować epickich bohaterów, musisz albo rzucić bohaterami, albo zdobyć kamienie duszy. Odkąd wprowadzili tę zmianę, nie znaleźli żadnych powodów, aby nawet grać, mam nowego epickiego bohatera o wartości 100 i nie mogę go rozwijać, ponieważ nie mogę używać odłamków ... po prostu nie jestem zainteresowany
Podróba starcie klanów
Castle Clash: Guild Royale रणनीति aiy
Kontakt z twórcami beznadziejnymi. Rozwiązanie problemu.
dajcie darmowe itemy
Robię grę f2p. Wierzę, że są gracze, którzy mają zhakowaną wersję, ponieważ miałem wyższą rangę niż jeden gracz i nie miałem nawet 3 klejnotów, aby wyrzucić kartę poziomu 3, a ten gracz miał już 5 graczy na boisku. niektóre z nich wymagały 6, aby rzucić na pokład.
Świetna gra do wielu aktualizacji. Więcej aktualizacji jesteś poważny. ..ok, nie ma wyboru
która część tej gry jest naprawdę niesamowita? ta sama scematic mobile turowa gra taktyczna z inną starszą poprzednią grą, o której z radością wspominam, ale nie, nie jest nic warta .
Nie? Nie
Gra super wszystko dobrze zrobine oprocz dwoch rzeczy 1.straszne p2w 2. I brak jezyka polskiego
najgorsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem, kiedy chcę zagrać, powie „niestabilne połączenie”, nawet jeśli mam dobry internet, jeśli możesz to naprawić, popraw to
Gra jest dobra, ale straciłem pieniądze, kupując pakiet klejnotów, który kosztował 9,99 $, gdy zakończyłem wypłatę. Nagle wyrzuca mnie z gry i otwiera z powrotem, ponownie sprawdzam saldo moich klejnotów, a potem nic się nie aktualizuje.
Castle Clash: Guild Royale 策略 mop
Prawie za każdym razem, gdy pojawia się aktualizacja, nie można jej znaleźć bezpośrednio w Google Play. Gra prosi o aktualizację po uruchomieniu i musisz poczekać do jednego dnia bez możliwości połączenia, aby się pojawiła.
Niesamowita gra, w którą gram od 5 lat na kilku urządzeniach. Granie za darmo jest zdecydowanie możliwe. Po prostu mądrze używaj swoich książek, złota i many. Bohaterowie są właściwie wszystkim we wczesnej fazie gry. Świetne są również tryby gry, czynności i wydarzenia, które możesz zrobić. Ogólnie całkiem solidna gra 10/10
Za mocne p2w ale gram dalej Bo to działa tak, że bez kasy da się grać ale jest to czasochłonne nie w 4 lata 90k może gdzie kolega co kupuję ma już 50 w 2 tygodnie Ale mój ogólnie super
Brak języka polskiego
Ja chciałem zainstalować fortnite, no więc grałem 45 s
Ta gra zawsze często zatrzymuje się w środku gry, jest dość błędna. Załadowanie ekranu również zajmuje dużo czasu. Dużo się wisi. Nie daje dobrych ani dobrych bohaterów. Będę zadowolony, jeśli uda Ci się rozwiązać te problemy, btw nadal jest to fajna gra i dość wciągająca hehe..
Słabe ale da się graci
Gram w tę grę od lat... starcie w zamku zostało zabugowane... muszę restartować 5 razy dziennie... to znaczy, że straciłem połączenie z internetem... utracono połączenie... nie wiem, dlaczego tak się dzieje... pls spójrz na grę
najbardziej opłacalna gra, jeśli nie zapłacisz, nie będziesz cieszyć się grą, że proste wojny gildii nie będą możliwe bez tych bardzo drogich bohaterów