Post by inafgesmiver on Mar 5, 2022 16:00:39 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Attack: Alien Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Attack: Alien Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paljud kõik häkivad ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Attack: Alien Shooter 2022 version ▞▞▞
Installisin selle mängu eile õhtul. Mängisin peaaegu tund aega. Ja see oli lõbus. Aga!!!! Täna proovisin äppi avada ja mängu mängida, logo tuli üles ja siis läks ekraan mustaks. Ootasin paar minutit, kuid midagi ei muutunud. Sulgesin ja avasin rakenduse uuesti, sama tulemus! Ma isegi taaskäivitasin oma telefoni, see juhtus uuesti. Proovisin tühjendada vahemälu ja kõik. aga ei töötanud. Nii et desinstallige see 12 tunni pärast.
Rakenduse laadimine peatub pärast Android 12 värskendust. Kuna ma pole ainuke, kellel on selline probleem, arvan, et see on üldine probleem.
Galaxy Attack: Alien Shooter Arkadne igre mlgq
Väga hea mäng, kuid tean, et reklaamid, mis on vajalikud, kestavad mõnikord peaaegu 1 minuti, mis on tüütu
Ma tegelikult naudin seda mängu väga, aga see vajab "kuidas mängida õpetust" olen vaadanud ja pole leidnud... vaatasin ka FB grupist. Sammud, kuidas areneda ja nii edasi, oleks suurepärane.
Seda on väga hea mängida, kuid viimasel ajal rakendus ise lihtsalt peatub või isegi ei avane. PVP-režiimis (kui see võimaldab mul mängida), kui rakendus hangub, karistatakse mind uhiuue telefoniga, mis pole probleem. Kas keegi saab aidata. mõtle see välja. Ma ei tahaks mängimist lõpetada, aga ma teen seda. Ma tõesti soovin, et arendajad saaksid aru, miks see mäng kokku jookseb rohkem kui peaks.
Just täna alla laaditud ja niipea kui see käsib mul laeva juhtimiseks sõrme kasutada, mäng hangub ja ma pean selle sulgema. Viimase 10 minuti jooksul on juhtunud juba kolm korda. See, mis näis olevat hea mäng minu igavuse leevendamiseks, läheb nüüd prügikasti.
väga hea mäng!!
Galaxy Attack: Alien Shooter আর্কেড bbog
see on lõbus mäng. see meenutab mulle atari päevi.
Tänu uuele värskendusele ei saa ma mängida. Mäng logib mind lihtsalt välja. Aitäh. Tõsiselt, kirjanikud tegid suure vindi ja pole seda päevade jooksul parandanud
see mäng on nii hea ja suurepärane, kuid sellel mängul on vaenlased, et ülemust on nii raske tappa ja raha saada ja kalliskive hankida ning tasemeid võita on nii raske
Nautige mängu, AGA pidin desinstallima ja seejärel uuesti installima ning kaotasin kõik, mille olin teeninud 🤬
Väga kena mäng, mida ma mängin alati seda mängu, kuid alati pole värskendamine hea, nii et jätsin ühe tärni
Sellel mängul on palju plusse, kuid liiga palju miinuseid. Teil vedas, et Google Plays on 500 tähemärgi piirang ja ma ei saa neid kõiki kirjutada. Viskan siiski välja kõige tüütuma: teie rahaahnus. Pidin täna 6 korda 30-sekundilist reklaami vaatama, et saaksin 1700 kuldmündi preemia. Ja see ei ole üks kord päevas, peaaegu iga kord, kui vaatan reklaami VÄHEMALT 2 KORDA, et tasu saada. See on haletsusväärne ja piinlik. Sellel pole vabandust, nii et ärge viitsige vastata
See on nagu vana kooli arkaadmäng Glaxian, kui Atari aju meid klotside ja piiksudega pesi. Kuid see on tõesti kenasti tehtud rohkemate tasemete ja laevade ning droonide raskusastmega, mitte ainult kampaaniarežiimi vs mängijate ja bossidega, vanade bossidega, kellel on ründemustrid ja teil tekib peavalu, mõeldes, miks teie kapoti halo, aga mitte see
Jookseb pidevalt kuu aega tagasi. Liiga palju kordi, tavaliselt aknaavadel. Ma arvan, et see on mingi Unity käitusaja segmenteerimise viga logide järgi. Peate selle parandama, ma näen arvustustes paljusid inimesi, kes kurdavad!
Stickman vs Zombies Actie fzsv
Galaxy Attack: Alien Shooter আর্কেড bbog
Alien Shooter on suurepärane esimese isiku arkaadmäng! Täname, et muutsite selle nii intuitiivseks.
تنزلنگرططتگز
Lõbus mäng, kuid mõnikord on paha surra ja videoid vaadata
Okei. See mäng saab minu arvustuses 0. Alustame PVP-st – PLAYER V PLAYER. teie punktide ja protsendipunktide osas peaksite vastama sarnaste mängijatega. Jah, see on hea, kuid kaasas on ka laevade versiooniuuendus, see pole üldse õiglane. Mina alustan põhilaevast, vastane alustab põhilaevaga, sinu vastane on lainega 1,2 või 3 peal laeval, mina olen ikka veel põhilaeval 2 või 3 võimsusega ja sind hävitatakse, kuidas see õiglane on. Ei, ma ei kuluta raha ega kuluta ka kunagi.
Rakendus jooksis kokku ja kaotas kõik mu edenemised ja ostud ning ei saa uuesti sisse logida
Väga lahe, aga reklaamid on väga tüütud. Mängin seda oma tahvelarvutis ja see on väga lõbus. 4/5.
Pole paha aja veetmiseks.
Mulle meeldis see mäng kunagi. Nüüd on see nõme, pvp-režiim on veelgi hullem, te ei saa midagi võita. Proovige PVP areeni raskusi vähendada
See on väga aeglane. Mõnikord lakkab rakendus reageerimast. Mäng külmub sageli. Kahju, et ma seda mängu armastan, kuid selle laadimine võtab igavesti ja muutub väga masentavaks
Kaval rahalehm. Need pakuvad teile tasuta mängu ja sisaldavad umbes tuhat tükki, kivikesi, asjatundlikke esemeid ja edasi ja edasi. Väikese tasu eest. See on tõeline mäng. Maksate ja nad edastavad teile asju digitaalselt. Lõppkokkuvõttes on teil vaja ainult ette näidata kosmoselaeva digitaalset esitust, millega digitaalseid tulnukaid tulistate. Ebareaalne. Hea, et olen miljonär. Ma jätkan, kuid kui te pole rikas, soovitan teil mitte sattuda sellesse äravoolutorusse.
VAATA NII ÄKE
Olen seda 3 aastat mänginud ja soovin, et nad saadaksid rohkem tasuta asjade jaoks koode. Nagu aitäh mängimise ja raha kulutamise eest, lol
Bắn ruồi: Đại Chiến Không Gian Trò chơi điện tử wbr
Suurepärane ja ei pea kulutama sentigi, et areneda
Galaxy Attack: Alien Shooter Arcade haet
Kuigi see mäng on lõbus, ei jää see nüüd mängimiseks piisavalt kaua avatuks. Tühjendasin vahemälu ja ikka ei midagi. Olen maksnud rohkemate kristallide eest ja ma ei sooviks rakendust eemaldada, sest kui ma pean selle eemaldama, ei laadi ma seda enam alla.
Mäng on väljakutse. Mäng on kaitse. Mäng js energiline Mäng esitab konkurendile väljakutse alsrgiks jääda.
Edit: probleem on lahendatud, nüüd ei jookse see juhuslikult kokku - 4 tärni. Ma annaksin sellele kergesti 5, kui kõigil ülemustel, sealhulgas minibossidel, oleks heliefektid. See on nagu pärast Deroplatyinae'd, et mõnel ülemusel pole heliefekte ja see summutab kogemuse veidi.
See on hea mäng ja parim on see, et see on võrguühenduseta.