Post by zasizatofort on Feb 6, 2022 6:57:30 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neograničeno primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
ovo je jako dobra igra
Jako mi se sviđa ova igrica. Lako je igrati 🙂🙂🙂🙂🙂
Lijepa igrica gh za djecu
Nije baš dobro, ali ja to želim
123go
Ja volim vake igrice igra je super-I like this games game is awsome 5 stars
Igra je puna reklama i bugova cijela stvar je završiti igru i dobiti oglas igra me šutne i smrznut će se
Cool ali ljudi izgledaju čudno😜❤️
Ova aplikacija nije poput *MINI MARKET-a* ona je kao da se koristi samo ono što želite, pa bi vam ovo trebalo biti uredno.
Ne sviđaju mi se reklame
Zombie Evolution: Idle Game Gündəlik lwf
Sviđa mi se ova igra, jako je lijepa, lijepa igra jer imam preuzimanje u 10:30 ujutro, preuzimanje 11. rujna 2021.
Sviđa mi se preporučujem!
Nó dám chửi tôi là điên loạn
Stvarno mi se sviđa igranje igre, ali odbijam imati reklamu nakon svake razine. Zaista nesretno.
Idk
Samo dosadno
Nije dobra igra
😩😩😩
Jako jako jako loše ☹️😞😥😞☹️
u redu je
U redu je za malu djecu
Kao jako dobro 🍑 kao da je ikona pomalo uznemirujuća Osim toga, stvarno je sjajna!
Mini Market - Сooking Game Симулационни kpbo
Stvarno mi se sviđa ova igra uvijek ako igram bilo koju igricu pošaljem tu igricu svojim prijateljima moji prijatelji će mi reći tako komentirati i poslati ovu igru kažu da je jako lijepo. Tako lijepo nema toliko reklama i hvala ti na kreatoru igara koji je stvorio ovu igru stvarno mi se sviđa😘😘😘😘😘
Mini Market - Сooking Game Симулације kqfv
Ovo mi se svidjelo, ali danas sam ušao u igru i to me odvelo u novu trgovinu i riješio se svega teškog rada koji sam uložio u drugu. Bilo je zabavno, ali toliko sam se trudio i sve je otišlo uzalud
Najbolje
Mrzim ovu igricu 😡😠
😎😎😍😍
Dobro za vježbanje posluživanja stvari
Ova igra je stvarno lijepa i sumnjam da će mi ikada dosaditi
Aplikacija Volim te
Sviđa mi se. Možete li napraviti mnogo ovakvih igrica.😊
Saygames uvijek rade sjajan posao! Vrlo zabavna i nikad lažna reklama, uvijek dobijemo ono što vidimo na oglasima! Nastavite sa dobrim radom Saygames ♡♡
Dosadno, ali nekako cool
Lijepa je igra
Sviđa mi se igra do sada, upravo sam je dobio, ali ne vidi se da se sirupiraju na sladoledu??
zašto mi se to ne sviđa jer se svi oglasi zabrljaju i mislim da uzima informacije
DOBRO
Ekonomska situacija u igri je vrlo neravnoteža i prisilit će vas da vidite oglase za zaradu više novčića. Stvarno mi se sviđa sva grafika, ali oglasima je potrebno više vremena nego što igram razine. Volio bih da mogu više uživati.. deinstalirati ću ovo. Hvala ti
Mini Market - Сooking Game Simulatsioonmängud kvns
Mini Market - Сooking Game Παιχνίδια προσομοίωσης nui
Prestani vibrirati moj telefon
PREUZMITE OVU IGRU ODMAH! Ovo je točno kao u oglasima preuzmite ga sada! Obožavam ovu igru!💗👀👏
Mini Market - Сooking Game Παιχνίδια προσομοίωσης bmju
Sjajno
Ova igra je vrlo zanimljiva ova igra je poput kupovine voća na mini marketu. Samo sam jednom pogledao mini market blizu naše kuće, ali ova igra. sviđa mi se, kad otvorim ovu igru osjećam se kao da sam u mini super tržište
U redu je proći vrijeme
Tako dosadno 😴