(Android) Кулінарна команда - Ресторанні ігри шеф-кухаря чіти необмежену все
Feb 6, 2022 6:27:13 GMT -4
Post by zasizatofort on Feb 6, 2022 6:27:13 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Кулінарна команда - Ресторанні ігри шеф-кухаря ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Кулінарна команда - Ресторанні ігри шеф-кухаря IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти необмежену все ▞▞▞
▞▞▞ Кулінарна команда - Ресторанні ігри шеф-кухаря 2022 version ▞▞▞
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games እንቅስቃሴ ያለባቸው kqyh
Люблю цю гру! Але щоденний бонус зараз не працює 😭
вона не завантажилася тільки сожрала інтернет
Було б 5 зірок, якби ми мали можливість вибирати варіанти декору. З цієї причини я не хочу грати. В іншому хороша гра, просто потрібно це виправити.
Гра дуже цікава, але я увійшов через Facebook і з якихось причин видалив її, потім встановив її знову і спробував увійти через Facebook, але вона не приймає 😞😞
Ця гра дуже погана, якщо почати непогано після досягнення якогось рівня, дуже погано, дуже погано.
Поєднує 2 мої улюблені ігри, приготування їжі та ремонт. Якби тільки ваше життя було повністю відновлено після того, як кімната була завершена, як і всі інші сюжетні ігри. Хто хоче грати в гру, він не отримує винагороду за перемогу або проходження рівня. Інакше буде 5 зірок 🤩
Це дуже складна гра, ви повинні бути швидкими і знати, що робите. Я люблю складні ігри.
Гра гарна, але ви не можете вибрати дизайн? мені це не подобається. Якби я міг вибрати дизайн, я б продовжував грати. Шкода.
Дуже гарна гра і дуже цікава, я повинен грати щовечора 👍
Дивно грати в таку гарну гру. Завдання і самостійно спроектувати готель – це дуже цікава річ, якої я ніколи не мав у жодній іншій кулінарній грі.
Досить цікава гра..... Але мені не подобається, що для її гри потрібен Інтернет. (Чому я не можу грати офлайн?)
Справді захоплююча гра. Єдине, що мій щоденний бонус не змінюється з першого дня. Досі не отримую щоденний бонус, і це вже через кілька тижнів.
Крута гра😍
Загалом непогана програма, але деякі рівні занадто важко подолати, а також я бачу таблицю щоденних винагород, але я щойно отримав щоденні винагороди під час першого входу. Здається, є помилка, тому що я заходжу в гру кілька разів на день і я ніколи не отримаю винагороди.
Мені подобається ця гра, настільки захоплююча і цікава, щоб відкривати та готувати інші ресторани. 🤩🤩😍😍
Мені подобається ця гра, але коли вона переходить на наступний рівень, не завантажується ...... пишеться, що завантажується від 2-3 годин
Вартість оновлення занадто висока, і ви не пропонуєте достатньо грошей за гру 😡😠😠 чим вище ви заходите в ресторан, тим більше грошей ви повинні отримати, тому що оновлення дуже дорого
Файна гра
Cooking Team - Kokin Roger-ravintolapelit Pelihalli ert
Мені дуже подобається ця гра, але тепер мені потрібно видалити..коли я відкриваю програму, вона автоматично закривається, тому я не можу грати в неї....трагічне оновлення! Це чудово... мій андроїд викликав аварію програми. Я полагодив це.
Hungry Dragon Παιχνίδια arcade lwl
Я пройшов усі рівні і чекаю, поки новий ресторан буде розблоковано. Час навіть не було зазначено, скільки часу потрібно, щоб його розблокувати
Гра безперечно чудова, графіка хороша. Одне, що мене не влаштовує, це оновлення, оскільки це коштує забагато грошей, і це має бути діапазон, коли ви вперше запускаєте гру, оскільки це буде новий ресторан, який не буде починати оновлення з більш ніж 2000 монет, це занадто багато . Мені подобається грати в гру, і я хотів закінчити готель, але в такому стані я дуже пригнічений..
Гра дуже класна але мені не подобається, що меблі вибирає сама гра а не ми а так 5 зірок
Чудова гра, вражена графікою та всім, що в ній є, дає вам чудовий досвід кухаря ❤️❤️✨ Сподіваюся, інші люди зможуть випробувати те саме
Прикольно
Що робити якщо не відкривається другий зал? Завантаження спиняється на 43% і все. А так гра сподобалася дуже цікаво.
Гра настільки проста, що це як дістати маринований огірок з банки хахаха, це найкраща гра, в яку я коли-небудь грав, а готувати - це моє улюблене заняття 🤑💘
Це значно відрізняється від звичайного, на якому я граю... думаю, що мені це подобається, але наразі лише на початковому рівні. Ще потрібно оплатити, оскільки гра розгортається далі
Це було чудово, коли можна було грати, але тепер уже 3 місяці нових рівнів незабаром. Очевидно, що вони не прийдуть. Я не розумію, чому ви випустили гру, яка спочатку не була завершена. Просто показує некомпетентність людей, які його створили
Я знаю, як використовувати прискорення, я намагаюся вам сказати, що вони не працюють, наприклад, заморожування часу. Крім того, коли ви використовуєте їх, квести не задовольняються. Тому вони НЕ ПРАЦЮЮТЬ!
Гра дуже гарна
Це дуже-дуже хороша гра. Дуже корисно скоротити час під час карантину. І я вважаю, що в цій грі перегляд реклами корисний, тому що за перегляд реклами ми отримуємо винагороду, і я пропоную тому, хто хоче грати 2 ігри в 1, тому він чи вона повинні грати в цю гру.☺😊
чудова гра, чудова графіка, чудовий вибір декору
Мені подобається, що його рівні складні, а їжа виглядає чудово
Я купував дорогоцінні камені двічі і не отримав їх. Тож я дам цій грі оцінку однієї зірки за пограбування.
Коли буде більше рівнів? Я закінчив усі ресторани. Сподобалась гра, тому хотів би, щоб були додані нові рівні!
Гра хороша, але підключення займає багато часу, я її ненавиджу, а також життя та відео завантажуються, це найгірша гра, в яку я грав у своєму житті .............. .......... будь ласка, ви можете зробити це, багато людей також грають у цю гру ...............
Мені довелося використати 1 дорогоцінний камінь і монети, щоб оновити предмет, і для цього знадобилося всі 6 моїх монет, і ви повинні натиснути на підвищення під час гри, щоб використовувати його. Тому я оцінюю його лише 3. Все ще продовжував грати і більше не повторювався. Дякую за швидку відповідь.
Дуже швидко